ô chÔmière

hôtel - restô

Beste klanten,

Na rijp beraad hebben wij besloten ons restaurant in december te sluiten.

Tussen beperkingen, beperkingen, voorraadbeheer van verse producten, geplande sluitingen voor banketten in openlucht, Kerstweekend, … vonden wij het verstandiger het restaurant deze maand te sluiten … Wij hopen dat wij u na de eindejaarsfeesten in de best mogelijke omstandigheden zullen kunnen terugzien.

Toch laten we u niet op uw honger zitten… we bieden een cateringformule voor Kerstmis & Oudejaarsavond, evenals de traditionele zuurkool op Nieuwjaarsdag ✨

Daarnaast kunt u in ons tweede restaurant Ô Mal Aimé terecht op vrijdag- en zaterdagavond en op zondag voor lunch en diner.

We komen binnenkort terug met onze feestmenu’s & praktische informatie.

ô ChÔmière team

Onze filosofie : goed, eenvoudig en rechtvaardig zijn

Gelegen in het centrum van de stad Stavelot, tussen de kerk en de Place St Remacle, zal het team van het bedrijf “ô Chômière” een erezaak maken om elk van zijn klanten een bevoorrechte gast te maken.

In het hart van een uitzonderlijke natuur, gelegen in de Hautes Ardennen, aan de voet van de Venen, zal Stavelot, de hoofdstad van Laetare, u charmeren met zijn historisch erfgoed, cultuur, folklore, tradities en vriendelijkheid.

Onze naaste buren? Circuit van Spa-Francorchamps, Plopsa Coo, Malmedy, Lac de Robertville, Spa.

Wij bieden u een warm hotel met 6 kamers, waaronder een familiekamer. Deze accommodatie biedt u alle comfort. Om de dag goed te beginnen, zult u genieten van zelfgemaakte jam en lokale producten.

Op het middagmenu, creatieve keuken gericht op lokale producten en zelfgemaakt. De natuur op tafel. Culinaire expertise aangeboden door Etienne en Frédéric, omringd door een gemotiveerd team.

We bieden je een korte en progressieve kaart in een vriendelijke sfeer. Op zondag wachten we op een brunchversie “frühschoppen”.

Ons doel, om eenvoudig te plezieren.

Neem contact met ons

  • 17 place du vinave
  • 4970 Stavelot
  • +32 (0)80 40 40 35
  • +32 (0)476 05 34 75
  • info@ochomiere.be

Openingstijden

Maandag Sluitingsdag
Dinsdag Sluitingsdag
Woensdag Van 18.00 tot 22.00 uur
Donderdag Van 12.00 uur tot 14.00 uur & van 18.00 uur tot 22.00 uur
Vrijdag Van 12.00 uur tot 14.00 uur & van 18.00 uur tot 23.30 uur
Zaterdag van 18.00 uur tot 23.30 uur
Zondag Sluitingsdag

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!