ô chÔmière

hôtel - restô

ô menu

  • Menu 2 dienst : 25,00 €
  • Menu 3 dienst : 30,00 €

Voorgerecht – 10,00 €

Gemengde salade, gravlax van Ondenval forel, gepocheerd ei, croutons en dille vinaigrette (11,13) (€2,00)

Tagliatelle met asperges, zongedroogde tomaten & pesto van wilde knoflook (4,12)

Kip cannelloni Florentijnse stijl (11,12,13)

Gerechten – 20,00 €

Eendenfilet met twee paprika’s (12,13) (+€2.00)

Kipfricassee Biô Bastin Thaise stijl & basmatirijst (4,12)

Zeebaarsfilet met beurre blanc & sjalotten (3,12) (+€2.00)

Runderburger BiÔ “Lamberty”, valèt & zelfgebakken brood (4, 7, 8, 11, 12, 13)

“Bastin” BiÔ kipburger, valèt & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)

Vegetarische hamburger, valèt & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)

“Ondenval” forel hamburger & huisgemaakt brood (3,4,7,8,11,12,13)

Wedstrijdballen met Luikse saus OF tomatensaus (glutenvrij) (4,7,13)

Rundersteak met champignonroomsaus (4, 5, 7, 12) (+ 5.00€)

Andere vegetarische gerechten mogelijk, gelieve te vragen

Desserts – 7,00 €

Panna cotta citroengras, gember & kiwi coulis du Pontager (11,12,13)

Gourmet trio & kopje koffie/thee (11, 12, 13) + 5,00 €

Trio van regionale en BiÔ kazen (4,12)


U vindt hieronder de lijst met 14 verschillende allergenen. Hun respectievelijke nummers worden vermeld in het menu, overeenkomend met elk preparaat.

  1. Schelpdier
  2. Schaaldieren
  3. Vis
  4. Selderij
  5. Sulfieten
  6. Lupine
  7. Mosterd
  8. Sesam
  9. Soja
  10. Pinda’s
  11. Eieren
  12. Melk
  13. Gluten
  14. Snack fruit (amandelen, noten, pistachenoten…)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!