ô chÔmière

hôtel - restô

ô menu

Menuprijzen:

voorgerecht-hoofdgerecht (€25,00)-dessert = €40,00

voorgerecht-hoofdgerecht (€24,00)-dessert = €39,00

voorgerecht-hoofdgerecht (€20,00)-dessert = €36,00

voorgerecht-hoofdgerecht (€18,00)-dessert = €34,00

STARTERS

Linguine met witte & groene asperges, waterkerssaus & zongedroogde tomaten(11,12,13) 12,00€
Quiche met spinazie, verse geitenkaas & 2 forellen (3,11,12,13) €12,00
Carpaccio van scampi met limoencrème (2,12) €12,00

GASTEN

 (mayonaise, ketchup & huisgemaakte saus: 0,50cts)

Al onze gerechten worden vergezeld door salades en groenten van lokale producenten en handelaren.

Biefstuk (Lamberty, La Platte, Monts des brûmes), peperroomsaus (4,5,7,12) €25,00

Lamsfilet met wilde knoflook (12) €25,00
Snoekbaarsfilet met seizoensgroentesaus (3,12) 24,00
Huisgemaakte waterzooi van kip met pils en witlof (11,12,13) €20,00

Runderburger (zelfgebakken brood en saus + Le Valet kaas) (3,4,7,8,11,12,13) €20,00

Kipburger (Biô Bastin) (zelfgebakken brood en saus + Le Valet kaas) (3,4,7,8,11,12,13) €20,00

Forelburger (D’ondenval) (huisgemaakt brood en saus) (3,4,7,8,11,12,13) €20,00

Vegetarische burger (zelfgebakken brood en saus) (3,4,7,8,11,12,13) €20,00

Luikse of tomatensaus gehaktballetjes (glutenvrij) (4,7,13) 2 stuks €18,00

Luikse of tomatensaus gehaktballetjes (glutenvrij) (4,7,13) 1 stuk €13,00

Vegetarische gerechten op aanvraag.

DESSERTS

Trio van kazen & confits (Bairsoù, Grandes fagnes) (11,12,13,14) €10,00

Beker ijs met seizoensfruit (11,12) 10.00
Huisgemaakte tiramisu met speculaas (11,12,13) €10,00

★ Beperk uw keuze tot 4 verschillende voor-, hoofd- en nagerechten per tafel.


U vindt hieronder de lijst met 14 verschillende allergenen. Hun respectievelijke nummers worden vermeld in het menu, overeenkomend met elk preparaat.

  1. Schelpdier
  2. Schaaldieren
  3. Vis
  4. Selderij
  5. Sulfieten
  6. Lupine
  7. Mosterd
  8. Sesam
  9. Soja
  10. Pinda’s
  11. Eieren
  12. Melk
  13. Gluten
  14. Snack fruit (amandelen, noten, pistachenoten…)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!