- Menu 2 dienst : 25,00 €
- Menu 3 dienst : 30,00 €
Voorgerecht – 10,00 €
Gemengde salade, gravlax van Ondenval forel, gepocheerd ei, croutons en dille vinaigrette (11,13) (€2,00)
Tagliatelle met asperges, zongedroogde tomaten & pesto van wilde knoflook (4,12)
Kip cannelloni Florentijnse stijl (11,12,13)
Gerechten – 20,00 €
Eendenfilet met twee paprika’s (12,13) (+€2.00)
Kipfricassee Biô Bastin Thaise stijl & basmatirijst (4,12)
Zeebaarsfilet met beurre blanc & sjalotten (3,12) (+€2.00)
Runderburger BiÔ “Lamberty”, valèt & zelfgebakken brood (4, 7, 8, 11, 12, 13)
“Bastin” BiÔ kipburger, valèt & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)
Vegetarische hamburger, valèt & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)
“Ondenval” forel hamburger & huisgemaakt brood (3,4,7,8,11,12,13)
Wedstrijdballen met Luikse saus OF tomatensaus (glutenvrij) (4,7,13)
Rundersteak met champignonroomsaus (4, 5, 7, 12) (+ 5.00€)
Andere vegetarische gerechten mogelijk, gelieve te vragen
Desserts – 7,00 €
Panna cotta citroengras, gember & kiwi coulis du Pontager (11,12,13)
Gourmet trio & kopje koffie/thee (11, 12, 13) + 5,00 €
Trio van regionale en BiÔ kazen (4,12)
U vindt hieronder de lijst met 14 verschillende allergenen. Hun respectievelijke nummers worden vermeld in het menu, overeenkomend met elk preparaat.
- Schelpdier
- Schaaldieren
- Vis
- Selderij
- Sulfieten
- Lupine
- Mosterd
- Sesam
- Soja
- Pinda’s
- Eieren
- Melk
- Gluten
- Snack fruit (amandelen, noten, pistachenoten…)