ô chÔmière

hôtel - restô

ô menu

Menu prijzen :

Voorgerecht-hoofdgerecht (€25,00)-dessert = €40,00

Hoofdgerecht voorgerecht (€20,00)-dessert = €36,00

Voorgerecht-hoofdgerecht (€18,00)-dessert = €34,00

ENTERES

★ Risotto met scampi’s € 12,00 (2,12)

★ Quiche met koolvis, snijbiet, waterkers, ricotta en verse kaas (3,11,12,13) 12,00 €

★ Pasta met champignons en gedroogde tomaten (5,11,13) 12,00 €

GESCHIEDENIS

Diverse huisgemaakte sauzen: 0,50cts, Vegetarische & allergene gerechten beschikbaar op aanvraag.

Beperk je keuze tot 4 verschillende voor-, hoofd- en nagerechten per tafel.

DE MUST-TRIES :

★ Hazenbout à la Black Lienne (7,11,12,13) € 25,00

★ Vis van de dag met amandelen (3,5,11,14) € 25,00

★ Huisgemaakte cordon bleu (4,5,7,12,13) € 20,00

DE KLASSIEKERS :

★ Biefstuk met peperroomsaus of champignons (4,7,12) 25,00 €

★ Burgers (brood en huisgemaakte saus + Le Valet kaas, augurken, uien) (3,4,7,8,11,12,13) €20,00

Keuze uit rundvlees, kip, forel, vegetarisch

★ Luikse of tomatengehaktballetjes (glutenvrij) (4,7,13) 2stuks €18,00

DESSERTS

Trio van kazen & huisgemaakte tomatenconfituur (11,12,13) € 10,00

Huisgemaakte chocoladefondant & een bolletje ijs (11,12) € 10,00

Pavlova met citrusvruchten & huisgemaakte crème fraîche (11,12) € 10,00

HOEKJE VOOR KINDEREN TOT 12 JAAR :

★Luikse of tomatengehaktballetjes (glutenvrij), crudités, aardappeltjes (4,7,11,13) 1 st €13

★Pasta met tomatenroomsaus, geraspte parmezaan (12,13) €10

★Huisbereid gehakt, rauwkost, aardappelen (7,11) € 13


U vindt hieronder de lijst met 14 verschillende allergenen. Hun respectievelijke nummers worden vermeld in het menu, overeenkomend met elk preparaat.

  1. Schelpdier
  2. Schaaldieren
  3. Vis
  4. Selderij
  5. Sulfieten
  6. Lupine
  7. Mosterd
  8. Sesam
  9. Soja
  10. Pinda’s
  11. Eieren
  12. Melk
  13. Gluten
  14. Snack fruit (amandelen, noten, pistachenoten…)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!