- Menu 2 dienst : 25,00 €
- Menu 3 dienst : 30,00 €
Voorgerecht – 10,00 €
Wildpaté met vijgen- en appelchutney (4,7,14)
Basmati risotte, choï pakket en kip (8,9)
Ondenval forel gravlax, blini’s en zure room (3,11,12,13) + 2,00 €
Gerechten – 20,00 €
Gebraden halfzoute marcassin met groene peper & grappa saus (4,5,7,12) + 2,00 €
Varkensspin (PQA), champignonroomsaus & tagliatelle (2,11,12,13)
Roodbaarsfilet, seizoensgroentesaus (3,11)
Runderburger BiÔ “La Charmille”, valèt & zelfgebakken brood (4, 7, 8, 11, 12, 13)
“Bastin” BiÔ kipburger, valèt & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)
Vegetarische hamburger, valèt & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)
“Ondenval” forel hamburger & huisgemaakt brood (3,4,7,8,11,12,13)
Wedstrijdballen met Luikse saus OF tomatensaus (glutenvrij) (4,7,13)
Rundersteak BiÔ groene peper OF geroomde champignons (4, 7, 12) + 5,00 €
Desserts – 7,00 €
Chocoladefondant met citroengember (5,11,12)
Gourmet trio & kopje koffie/thee (11, 12, 13) + 5,00 €
Trio van regionale en BiÔ kazen (4,12)
U vindt hieronder de lijst met 14 verschillende allergenen. Hun respectievelijke nummers worden vermeld in het menu, overeenkomend met elk preparaat.
- Schelpdier
- Schaaldieren
- Vis
- Selderij
- Sulfieten
- Lupine
- Mosterd
- Sesam
- Soja
- Pinda’s
- Eieren
- Melk
- Gluten
- Snack fruit (amandelen, noten, pistachenoten…)