- Menu 2 dienst : 25,00 €
- Menu 3 dienst : 30,00 €
Voorgerecht – 10,00 €
Paté van wilde eend met foie gras en chutney (11,14) +€2.00
Risotto met aspergesaus, zongedroogde tomaten & pesto van wilde knoflook (4,12)
Huisgemaakte gevulde inktvis à la sétoise (1,11) +€2.00
Gerechten – 20,00 €
Blanquette van kalfsvlees, élévage du mont des brumes (11,12) +€2.00
Biô Bastin kipfricassee met kerrie & basmatirijst (4,12)
Filet van Ondenval zalmforel met beurre blanc (3,12) + €2.00
Runderburger BiÔ “Lamberty”, valèt & zelfgebakken brood (4, 7, 8, 11, 12, 13)
“Bastin” BiÔ kipburger, valèt & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)
Vegetarische hamburger, valèt & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)
“Ondenval” forel hamburger & huisgemaakt brood (3,4,7,8,11,12,13)
Wedstrijdballen met Luikse saus OF tomatensaus (glutenvrij) (4,7,13)
Rundersteak met champignonroomsaus (4, 5, 7, 12) + 5.00€
Andere vegetarische gerechten mogelijk, gelieve te vragen
Desserts – 7,00 €
Panna cotta citroengras, gember & kiwi coulis du Pontager (11,12,13)
Gourmet trio & kopje koffie/thee (11, 12, 13) + 5,00 €
Trio van regionale en BiÔ kazen (4,12)
U vindt hieronder de lijst met 14 verschillende allergenen. Hun respectievelijke nummers worden vermeld in het menu, overeenkomend met elk preparaat.
- Schelpdier
- Schaaldieren
- Vis
- Selderij
- Sulfieten
- Lupine
- Mosterd
- Sesam
- Soja
- Pinda’s
- Eieren
- Melk
- Gluten
- Snack fruit (amandelen, noten, pistachenoten…)