★ Voor gasten die een individueel 3-gangenmenu nemen (voor-, hoofd- en nagerecht)
(exclusief 1 stuk gehaktbal), wordt 15% in mindering gebracht op het menutotaal.
★ 20% korting als de hele tafel een identiek 3-gangen menu neemt.
STARTERS
★ Tagliatelle met scampi (2,3,4,11,12) €12,00
★ Bordje huisgerookte forel, zure room, sjalotjes & kruiden (3,11,12,13) €12,00
★ Salade van het moment (Caesar, Niçoise, Lardons, …) (4,10,11,13,14) €12.00
★ Huisgemaakte paté op een bedje van salade & chutney (11,14) €12,00
★ Vegetarische quiche met geitenkaas & verse geitenkaas (Bairsoù) (11,12,13) €12,00
GASTEN
(mayonaise, ketchup & huisgemaakte saus: 0,50cts)
Al onze gerechten worden vergezeld door salades en groenten van lokale producenten en handelaren.
★ Biefstuk (Lamberty, La Platte, Monts des brûmes), groene peperroomsaus (4,5,7,12) €25,00
★ Lamsmuis à la provençale (4,12) €24,00
★ Vis van de dag, gemengde groentesaus (3,4) €24,00
★ Eendenfilet met saus van de dag (4,5) €24,00
★ Mezze (PQA, Biô Bastin), Griekse salade & huisgemaakte tzatzíki (4,5,7,11,12,13) €24,00
★ Varkensvlees PQA volgens aankomst, champignonroomsaus (spin of pluma) (11,12,13) €20,00
★ Runderburger) (zelfgebakken brood & saus + Le Valet kaas) (3,4,7,8,11,12,13) €20,00
★ Kipburger (Biô Bastin) (zelfgebakken brood & saus + Le Valet kaas) (3,4,7,8,11,12,13) €20,00
★ Forelburger (D’ondenval) (huisgemaakt brood & saus) (3,4,7,8,11,12,13) €20,00
★ Vegetarische burger (zelfgebakken brood & saus) (3,4,7,8,11,12,13) €20,00
★ Gehaktballetjes met Luikse of Provençaalse saus (glutenvrij) (4,7,13) 2 stuks €18,00
★ Luikse knoedel of Provençaalse saus (glutenvrij) (4,7,13) 1 stuk €13,00
Vegetarische gerechten verkrijgbaar, vraag ernaar.
DESSERTS
★ Trio van kazen & confit (Bairsoù, Grandes fagnes) (11,12,13,14) €10,00
★ Huisgemaakte nougat (11,12,13) €10,00
★ Verse fruitsalade & bolletje huisgemaakt ijs (11,12) €10,00
★ Chocoladefondant op custard (5,8,9) €10,00
★ Panna cota met oosterse groene thee & verse fruitsalade €10,00
★ Beperk uw keuze tot 4 verschillende voor-, hoofd- en nagerechten per tafel.
U vindt hieronder de lijst met 14 verschillende allergenen. Hun respectievelijke nummers worden vermeld in het menu, overeenkomend met elk preparaat.
- Schelpdier
- Schaaldieren
- Vis
- Selderij
- Sulfieten
- Lupine
- Mosterd
- Sesam
- Soja
- Pinda’s
- Eieren
- Melk
- Gluten
- Snack fruit (amandelen, noten, pistachenoten…)