ô chÔmière

hôtel - restô

ô menu

  • Menu 2 dienst : 25,00 €
  • Menu 3 dienst : 30,00 €

Voorgerecht – 10,00 €

Wildpaté met vijgen- en appelchutney (4,7,14)

Basmati risotte, choï pakket en kip (8,9)

Ondenval forel gravlax, blini’s en zure room (3,11,12,13) + 2,00 €

Gerechten – 20,00 €

Gebraden halfzoute marcassin met groene peper & grappa saus (4,5,7,12) + 2,00 €

Varkensspin (PQA), champignonroomsaus & tagliatelle (2,11,12,13)

Roodbaarsfilet, seizoensgroentesaus (3,11)

Runderburger BiÔ “La Charmille”, valèt & zelfgebakken brood (4, 7, 8, 11, 12, 13)

“Bastin” BiÔ kipburger, valèt & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)

Vegetarische hamburger, valèt & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)

“Ondenval” forel hamburger & huisgemaakt brood (3,4,7,8,11,12,13)

Wedstrijdballen met Luikse saus OF tomatensaus (glutenvrij) (4,7,13)

Rundersteak BiÔ groene peper OF geroomde champignons (4, 7, 12) + 5,00 €

Desserts – 7,00 €

Chocoladefondant met citroengember (5,11,12)

Gourmet trio & kopje koffie/thee (11, 12, 13) + 5,00 €

Trio van regionale en BiÔ kazen (4,12)


U vindt hieronder de lijst met 14 verschillende allergenen. Hun respectievelijke nummers worden vermeld in het menu, overeenkomend met elk preparaat.

  1. Schelpdier
  2. Schaaldieren
  3. Vis
  4. Selderij
  5. Sulfieten
  6. Lupine
  7. Mosterd
  8. Sesam
  9. Soja
  10. Pinda’s
  11. Eieren
  12. Melk
  13. Gluten
  14. Snack fruit (amandelen, noten, pistachenoten…)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!