ô chÔmière

hôtel - restô

ô menu

  • Voorgerecht + hoofdgerecht : 23,00 €
  • Hoofdgerecht + dessert : 22,00 €
  • Menu 3 dienst : 27,00 €

Voorgerecht – 8,00 €

Uiensoep met ei op toast (4, 7, 11, 12, 13)

Tarte tatin met witlof van Pontager & blauwe bestrating van Ferme des Grandes Fagnes (11,12,13)

Eendenpaté (4, 7, 12)

Gerechten – 18,00 €

Snoekbaarsfilet met seizoensgroenten (3, 4, 12)

Varkensspin met champignons (4, 11)

Ballotine van kip Bastin BiÔ met champignons & basmatirijst (4, 7, 12, 13)

Runderburger BiÔ “La Charmille” & zelfgebakken brood (4, 7, 8, 11, 12, 13)

“Bastin” BiÔ kipburger & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)

Vegetarische hamburger & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)

“Ondenval” forel hamburger & huisgemaakt brood (3,4,7,8,11,12,13)

Wedstrijdballen met Luikse saus OF tomatensaus (glutenvrij) (4,7,13)

Rundersteak BiÔ met groene peper (23,00 €) (4, 7, 12)

Desserts – 5,00 €

Vanille panna cotta met fruits (11, 12)

Chocolade- en gembertaart (11, 12, 13)

Trio van regionale en BiÔ kazen (4, 12)


U vindt hieronder de lijst met 14 verschillende allergenen. Hun respectievelijke nummers worden vermeld in het menu, overeenkomend met elk preparaat.

  1. Schelpdier
  2. Schaaldieren
  3. Vis
  4. Selderij
  5. Sulfieten
  6. Lupine
  7. Mosterd
  8. Sesam
  9. Soja
  10. Pinda’s
  11. Eieren
  12. Melk
  13. Gluten
  14. Snack fruit (amandelen, noten, pistachenoten…)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!