ô chÔmière

hôtel - restô

ô menu

  • Voorgerecht + hoofdgerecht : 23,00 €
  • Hoofdgerecht + dessert : 22,00 €
  • Menu 3 dienst : 27,00 €

Voorgerecht – 8,00 €

Pasta met witte asperges, gedroogde tomaten & pesto van wilde knoflook (4, 7, 11,12,13)

Pissaladière met ansjovis & groene olijven (3,11,12,13)

Frisée du Pontager met Ô Mal Aimé spek (4,7,13,14)

Gerechten – 18,00 €

Snoekbaars met paksoi, gember, soja & basmattirijst (3,4,9,11,13)

Bastin BiÔ kipfricassee met dragon (4,9,11,12)

Gepaneerde Mont des Brumes kalfslapjes (4,11,12,13)

Varkensburger PQA, gerookt spek van Ô Mal Aimé, Valèt en Ardennen saus (4, 7, 8, 11, 12, 13)

Runderburger BiÔ “La Charmille”, valèt & zelfgebakken brood (4, 7, 8, 11, 12, 13)

“Bastin” BiÔ kipburger, valèt & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)

Vegetarische hamburger, valèt & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)

“Ondenval” forel hamburger & huisgemaakt brood (3,4,7,8,11,12,13)

Wedstrijdballen met Luikse saus OF tomatensaus (glutenvrij) (4,7,13)

Rundersteak BiÔ met twee paprika’s (23,00 €) (4, 7, 12)

Desserts – 5,00 €
Rabarbertaart met aardbeiencoulis (11, 12, 13)

Chocoladefondant met tonkaboon (11, 12, 13)

Trio van regionale en BiÔ kazen (4, 12)


U vindt hieronder de lijst met 14 verschillende allergenen. Hun respectievelijke nummers worden vermeld in het menu, overeenkomend met elk preparaat.

  1. Schelpdier
  2. Schaaldieren
  3. Vis
  4. Selderij
  5. Sulfieten
  6. Lupine
  7. Mosterd
  8. Sesam
  9. Soja
  10. Pinda’s
  11. Eieren
  12. Melk
  13. Gluten
  14. Snack fruit (amandelen, noten, pistachenoten…)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!