- Voorgerecht + hoofdgerecht : 23,00 €
- Hoofdgerecht + dessert : 22,00 €
- Menu 3 dienst : 27,00 €
Voorgerecht – 8,00 €
Uiensoep met ei op toast (4, 7, 11, 12, 13)
Tarte tatin met witlof van Pontager & blauwe bestrating van Ferme des Grandes Fagnes (11,12,13)
Eendenpaté (4, 7, 12)
Gerechten – 18,00 €
Snoekbaarsfilet met seizoensgroenten (3, 4, 12)
Varkensspin met champignons (4, 11)
Ballotine van kip Bastin BiÔ met champignons & basmatirijst (4, 7, 12, 13)
Runderburger BiÔ “La Charmille” & zelfgebakken brood (4, 7, 8, 11, 12, 13)
“Bastin” BiÔ kipburger & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)
Vegetarische hamburger & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)
“Ondenval” forel hamburger & huisgemaakt brood (3,4,7,8,11,12,13)
Wedstrijdballen met Luikse saus OF tomatensaus (glutenvrij) (4,7,13)
Rundersteak BiÔ met groene peper (23,00 €) (4, 7, 12)
Desserts – 5,00 €
Vanille panna cotta met fruits (11, 12)
Chocolade- en gembertaart (11, 12, 13)
Trio van regionale en BiÔ kazen (4, 12)
U vindt hieronder de lijst met 14 verschillende allergenen. Hun respectievelijke nummers worden vermeld in het menu, overeenkomend met elk preparaat.
- Schelpdier
- Schaaldieren
- Vis
- Selderij
- Sulfieten
- Lupine
- Mosterd
- Sesam
- Soja
- Pinda’s
- Eieren
- Melk
- Gluten
- Snack fruit (amandelen, noten, pistachenoten…)