ô chÔmière

hôtel - restô

ô menu

  • Menu 2 dienst : 20,00 €
  • Menu 3 dienst : 25,00 €

Voorgerecht – 8,00 €

Quiche van rode mul, snijbiet, pak choï, feta en roomkaas (3, 4, 7, 11, 12, 13)

Wildzwijnpaté met pistachenootjes & Grappa (4, 7, 12, 14)

Risotto met wilde champignons & parmaham (4, 12)

Gerechten – 16,00 €

Zeebaarsfilet met seizoensgroenten (3, 4, 7, 9)

Hindestoofpot met bruine Lienne (4, 7, 13)

Runderburger BiÔ “La Charmille” & zelfgebakken brood (4, 7, 8, 11, 12, 13)

“Bastin” BiÔ kipburger & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)

Vegetarische hamburger & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)

“Ondenval” forel hamburger & huisgemaakt brood (3,4,7,8,11,12,13)

Gehaktballetjes met Luikse saus of tomatensaus (glutenvrij) (4,7,13)

Rundersteak BiÔ met “pavé bleu” (kaas) van “La Ferme des Grandes Fagnes” (22,00 €) (7, 12)

Desserts – 5,00 €

Panna cotta met vanille en vruchten (11, 12)

Chocolade cake & custard (11, 12)

Trio van regionale en BiÔ kazen (4, 12)


U vindt hieronder de lijst met 14 verschillende allergenen. Hun respectievelijke nummers worden vermeld in het menu, overeenkomend met elk preparaat.

  1. Schelpdier
  2. Schaaldieren
  3. Vis
  4. Selderij
  5. Sulfieten
  6. Lupine
  7. Mosterd
  8. Sesam
  9. Soja
  10. Pinda’s
  11. Eieren
  12. Melk
  13. Gluten
  14. Snack fruit (amandelen, noten, pistachenoten…)

Openingstijden

Maandag Sluitingsdag
Dinsdag Sluitingsdag
Woensdag Van 18.00 tot 22.00 uur
Donderdag Van 12.00 uur tot 14.00 uur & van 18.00 uur tot 22.00 uur
Vrijdag Van 12.00 uur tot 14.00 uur & van 18.00 uur tot 23.30 uur
Zaterdag van 18.00 uur tot 23.30 uur
Zondag Sluitingsdag

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!