- Voorgerecht + hoofdgerecht : 23,00 €
- Hoofdgerecht + dessert : 22,00 €
- Menu 3 dienst : 27,00 €
Voorgerecht – 8,00 €
Pasta met witte asperges, gedroogde tomaten & pesto van wilde knoflook (4, 7, 11,12,13)
Pissaladière met ansjovis & groene olijven (3,11,12,13)
Frisée du Pontager met Ô Mal Aimé spek (4,7,13,14)
Gerechten – 18,00 €
Snoekbaars met paksoi, gember, soja & basmattirijst (3,4,9,11,13)
Bastin BiÔ kipfricassee met dragon (4,9,11,12)
Gepaneerde Mont des Brumes kalfslapjes (4,11,12,13)
Varkensburger PQA, gerookt spek van Ô Mal Aimé, Valèt en Ardennen saus (4, 7, 8, 11, 12, 13)
Runderburger BiÔ “La Charmille”, valèt & zelfgebakken brood (4, 7, 8, 11, 12, 13)
“Bastin” BiÔ kipburger, valèt & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)
Vegetarische hamburger, valèt & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)
“Ondenval” forel hamburger & huisgemaakt brood (3,4,7,8,11,12,13)
Wedstrijdballen met Luikse saus OF tomatensaus (glutenvrij) (4,7,13)
Rundersteak BiÔ met twee paprika’s (23,00 €) (4, 7, 12)
Desserts – 5,00 €
Rabarbertaart met aardbeiencoulis (11, 12, 13)
Chocoladefondant met tonkaboon (11, 12, 13)
Trio van regionale en BiÔ kazen (4, 12)
U vindt hieronder de lijst met 14 verschillende allergenen. Hun respectievelijke nummers worden vermeld in het menu, overeenkomend met elk preparaat.
- Schelpdier
- Schaaldieren
- Vis
- Selderij
- Sulfieten
- Lupine
- Mosterd
- Sesam
- Soja
- Pinda’s
- Eieren
- Melk
- Gluten
- Snack fruit (amandelen, noten, pistachenoten…)