ô chÔmière

hôtel - restô

ô menu

  • Voorgerecht + hoofdgerecht : 23,00 €
  • Hoofdgerecht + dessert : 22,00 €
  • Menu 3 dienst : 27,00 €

Voorgerecht – 8,00 €

Uiensoep met ei op toast (4, 7, 11, 12, 13)

Quiche van snoekbaars, snijbiet van de “Pontager” & verse geitenkaas van de “Bairsoû” (3, 4, 7, 11, 12, 13)

Carpaccio van biologisch rundvlees van de Ferme de la Charmille (4, 7, 12)

Gerechten – 18,00 €

Zalmforel van Ondenval met kerstomaatjes (1, 3, 4)

PQA varkenspluma met paprika & chorizo (4)

Gevulde pompoen met Provençaalse saus & tagliatelle (4, 7, 13)

Runderburger BiÔ “La Charmille” & zelfgebakken brood (4, 7, 8, 11, 12, 13)

“Bastin” BiÔ kipburger & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)

Vegetarische hamburger & huisgemaakt brood (4,7,8,11,12,13)

“Ondenval” forel hamburger & huisgemaakt brood (3,4,7,8,11,12,13)

Wedstrijdballen met Luikse saus OF tomatensaus (glutenvrij) (4,7,13)

Rundersteak BiÔ “La Charmille” met champignons (23,00 €) (4, 7)

Desserts – 5,00 €

Pannenkoek met ijs (11, 12, 14)

Chocoladetaart met kardemom (11, 12, 13)

Trio van regionale en BiÔ kazen (4, 12)


U vindt hieronder de lijst met 14 verschillende allergenen. Hun respectievelijke nummers worden vermeld in het menu, overeenkomend met elk preparaat.

  1. Schelpdier
  2. Schaaldieren
  3. Vis
  4. Selderij
  5. Sulfieten
  6. Lupine
  7. Mosterd
  8. Sesam
  9. Soja
  10. Pinda’s
  11. Eieren
  12. Melk
  13. Gluten
  14. Snack fruit (amandelen, noten, pistachenoten…)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!